Wimperextensions

Wimperextensions

& Lashlift

Wimperextensions zijn tegenwoordig enorm populair. Ze accentueren de ogen en zorgen voor een perfecte oogopslag zonder het gebruik van make-up.

We gebruiken extreem dunne, zijde wimperextensions die de ogen niet irriteren.

Met one by one techniek kunnen we de gewenste volume opbouwen

zonder schade aan de eigen wimper.

ONE BY ONE TECHNIEKDe voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s ochtends tijd. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlengingen gebeurd.


Nieuwe set   € 90,00

Bijwerking binnen 3 weken  € 60,00

Lash lift


Wimper lifting is een eenvoudige behandzling die wimpers langer, voluminieuzer maakt en lift. Het resultaat blijft minstens zes weken zichtbaar. Ideaal voor wie geen make-up draagt en toch dat tikkeltje extra wilt zonder mascara te gebruiken.
Lifting, verven en filler

€ 60,00
3D techniekZoals er bij de One by One maar één extension op je eigen wimper geplaatst wordt, wordt er bij de 3D-techniek meerdere extensions op één eigen wimper geplaatst. Er worden ultra dunne zijde wimpers gebruikt en hiervan worden er drie per eigen wimper bevestigd. Je krijgt een 3D effect door de extra volume die gecreëerd wordt. Het resultaat is alsnog heel natuurlijk, omdat er heel dunne wimpertjes gebruikt worden. Deze techniek geeft een vollere oogopslag dan bij de One by One techniek en de 3D wimperextensions is perfect als je van jezelf niet zo veel wimperhaartjes hebt.
Nieuwe set   € 100,00

Bijwerking binnen 3 weken  € 70,00