Cavitatie

Cavitatie en Lipomassage


Cavitatie

Cavitatie is een nieuwe manier om vet te verwijderen. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier om het verwijderen van vetophopingen op zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze bewegingen worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Daarom wordt er per behandeling slechts één zone behandeld. De behandeling kan worden toegepast op buik, dijen en flanken. Ook voor het aanpakken van hardnekkige cellulitis is deze methode geschikt.


Deze behandeling wordt samen met Velashape uitgevoerd voor betere resultaat.

 

Velashape


Velashape is een medische toestel dat gebruikt wordt voor de behandeling van cellulitis, huidverstrakking , een betere bloedcirculatie, omtrekverlies ter hoogte van de dijen en het tijdelijk verminderen van lichte spierpijnen.

Een behandeling combineert tegelijkertijd vier technieken: bipolaire radiofrequente stroom, infraroodwarmte, plus vacuüm en mechanische massage. De bedoeling hiervan is zowel uw bindweefsel masseren, de lymfedrainage op gang brengen, vetcellen laten krimpen (centimeterverlies) en de aanmaak van collageen en elastine in gang zetten (huidverstrakking).                                LPG  €45,00

                                         Cavitatie/ Ultra sound RF  € 65,00

                                           Velashape (lpg massage) + cavitatie
                                                 3 behandelingen, 1 zone ➡️ voor €195 i.p.v. €390

Mis de kans niet!
De behandeling maakt het mogelijk om plaatselijk, binnen heel korte tijd, veel vet te verliezen.
De behandeling is daarmee ideaal voor probleemgebieden zoals de buik, de billen, de heupen en de bovenbenen.
De combinatie van velashape ( lpg massage) en cavitatie is een alternatief voor liposuctie zonder cosmetische ingreep.
Veilig, pijnloos en zonder herstelperiode.