Opleidingen

Opleidingen bij Butterfly Nails&Beauty

Opleidingen voor nagelstylisten


Heb je altijd al gedroomd van een toekomst als nagelstyliste?

Is jouw grote wens je eigen nagelsalon openen en klanten gelukkig maken?

Dan moet je geen moment langer wachten: het is tijd voor een basisopleiding nagelstyling of Blush Specialisatie opleiding!

Maak van je passie je beroep!


Heb je de basis opleiding al gevolgd? Dan bieden wij verder verschilende workshops aan, zoals Quick Nail Art, Airnails, Perfectie training of Blush Specialisatie opleiding...


Heb je heel een drukke agenda?  Wil je toch  één van onze workshops volgen maar komen de vastgelegde data je niet zo goed uit?


Geen probleem want alle opleidingen en workshops ( behalve basis) die wij aanbieden kan je bij ons ook PRIVE volgen.  Voor jou volledig ‘op maat’ gemaakt en op dag en uur dat u het beste uitkomt.


Vertel ons wat je  in een opleiding zoekt en wij helpen je graag verder!


Het is een intensieve training waarbij we er samen voor gaan zorgen dat je een  hoger niveau behaalt. Je wordt persoonlijk begeleid en geholpen om de puntjes op de I te zetten en zo te streven naar Perfectie. 
Opleidingen voor lashmakersBen je helemaal weg van mooie wimpers? Volg dan onze cursus wimperextensions waarin je de one-by-one wimpertechniek leert.


Ben je reeds ervaren met de One by One techniek en wil je nog volume kunnen creëren? Dan is de cursus Volume de perfecte volgende stap!