Mesotherapie

Biorevitalisatie


◾ €130 per behandeling


Biorevitalisatie verwijst naar actieve stimulatie van de natuurlijke huid, waardoor de algehele huidgezondheid verbetert. Het stimuleert op een natuurlijke manier, nieuw collageen zonder de vorm van het gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.


Biorevitalisatie geeft de huid een boost door middel met een cocktail van vitamines, mineralen, antioxidanten en eiwitten die de huid nodig heeft met een kleine hoeveelheid hyaluronzuur!

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering. De eerste tekenen van dit proces zijn het ontstaan van micro-rimpels en veranderingen in huidtextuur met verlies van stevigheid en uitstraling. Om dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is behandeling met hyaluronzuur erg nuttig.


Biorevitalisatie  is onder meer geschikt voor het behandelen van:


◾(frons) rimpels
◾rimpels onder de ogen
◾rimpeltjes rond de mond
◾rimpels rond/op de kaaklijn
◾huidveroudering –> huidverjonging
◾slappe huid –> huidverstrakking
◾doffe huid, bijvoorbeeld door roken
◾volume-verlies van de huid
◾preventief / anti-ageing

◾voorkomen huidveroudering
Haaruitval behandeling

Studies laten zien dat de kans op succes van mesotherapie bij haaruitval meer dan 90% is.
Bij mesotherapie voor haargroei worden er heel kleine prikjes in je hoofdhuid gemaakt om een cocktail van werkzame stoffen toe te dienen onder de opperhuid. Deze cocktail bevat een mix van allerlei voedingsstoffen voor je hoofdhuid: vitaminen, mineralen, aminozuren, antioxidanten en het lichaamseigen hyaluronzuur. Dit verbetert de kwaliteit van de hoofdhuid en zet de haarfollikels aan tot het stimuleren van haargroei.
Veilig en vrij pijnloos!


Prijs: 1 behandeling €65
Kuur van 10 behandelingen €600